2018年春季学期成都市国际友好城市留学生政府奖学金 评选结果公示

Date:2018-06-13

按照公开、公平、公正和择优的原则,2018春季学期成都市国际友好城市留学生政府奖学金评定工作已结束。成都市教育局、市政府外办、市财政局等相关单位人员组成友城奖学金评审领导小组(以下简称评审小组),对奖学金的申请、使用进行审核和监督。

我校对申报奖学金的学生进行初审,并将初审结果分别报市教育局、市教育对外交流中心、市外事服务中心复核,评审小组对初审和复核结果进行最终审定。

现对评审结果进行为期七天的公示,如果对于获奖学生名单有异议,请于20180619下午17:00前致电028-87355437,或者发邮件至 scholarship@swufe.edu.cn,向国际教育学院张溪老师进行情况反映。

西南财经大学

国际教育学院

2018612

2018 Spring Semester Award List

On the basis of principles - openness, fairness, impartiality and choosing the best, 2018 Spring Semester Award list of Government Scholarship for International Students from Chengdu Sister Cities has been evaluated and finalized. A leading team for the Scholarship evaluation (hereinafter referred to as the evaluation team), consisting of personnel from Chengdu Education Bureau, Chengdu Foreign Affairs Office and Chengdu Finance Bureau, is established to review and monitor the application and usage of the scholarship.

SWUFE conducted initial evaluation on the applicants and submitted the initial list to Chengdu Education Bureau, Chengdu Education Center for International Exchanges and Chengdu Foreign Affairs Service Center respectively for re-checking. The evaluation team conducted the final review on the initial list and re-checked results and finalized the award list.

The award list is published as below. If you dispute this list, you may contact Ms ZHANG Xi via 028-87355437 or scholarship@swufe.edu.cn before 17:00 June 19, 2018.

College of International Education

Southwestern University of Finance and Economics

June 12, 2018

: 2018年春季学期成都市国际友好城市留学生政府奖学金评选结果